Yada yada

Dagarna, veckorna, månaderna går... Har nu läst ett halvår på HB. Känns ganska ok.. Förutom att hemtentan inte gick enligt mitt tycke.. Men det får vi väl ta och fila till! så att NI JÄVLAR SOM INTE FÖRSTÅR ER PÅ REN KUNSKAP kan få ert också!
Är Iaf klar med all julstress och all annan  smörja som hör julen till. Sista klappen är inslagen. Nu är jag redo för strid! Eller ok min strid gäller ju faktiskt inte själva juldagarna... Utan snarare all skit innan jul. All påträngande julstämningstvång som kommer i början på november! Det som förstör allt vad julen heter... Åhh! Blir så trött på eländet..

Var och åkte skridskor idag. Var riktit kul men ack va kass jag är =) Men jag föll inte men det var på det beryktade håret ibland. Levererade några magiska passningar till bror och dunkade in slagskott som tom gjorde att målet blev rädd för pucken. Så nu sitter jag bara och väntar på antingen NHL kontrakt direkt eller om jag kanske ska göra en kort sorti i IK Pucken innan jag åker "over seas" ;) Levererade även som keeper.. med tre vassa räddningar av tre möjliga.

Sedan blev det lite förfest med Nintendo Wii..Vad ni än gör..Ge mig ingen sådan! Det skulle absolut inte vara bra för mina studier ;) Men det var en riktigt trevlig kväll som avslutades med stor premiär för The Boarderline Boys nya skiva (http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=133327858) Riktigt bra var det! Stor trivselfaktor! Rock on gubbar!

Imorn är det dags för den årliga tv-spelsturneringen. Frågan är om någon ska ha en chans mot mig för en gångs skull.. Tror inte det.. Inte för att vara kaxig på ngt sätt men jag vinner alltid!

Trivs med de sista raderna ur Lasse Winnerbäcks "kom änglar"
"Här sitter jag och baddar såren med salt, Det går åt helvete med allt.
Men den vackraste stunden i livet var den när du kom..."

Hela låten är hård men vacker. Helt enkelt trivsel med baddande sår i salt.

Lyssna igenom låtarna med The Boarderline Boys så hörs vi kanske innan julafton kört igång ordentligt! Haj!

The future me?

lördag kväll
ensam i lägenheten med några pinköl och en påse godis. ittandes i soffan med en lånad laptop och ser på fotboll på tv samtidigt. Frågan jag ställer är: "är det här the future me?" jag kan varken kommentera det eller dementera det. Det är lugnt, skönt och helt på mina villkor. Det är ju naturligtvis väldigt trevligt att träffa en massa nya bekantskaper men någonstans innuti mig bor det en ensamvarg som bara kan sitta och mögla i min egen vrå. Jag tror dock att det kommer bli ett mellanting nu när jag tar ett litet kliv här på livets gång. Vi får se helt enkelt.

Är äntligen klar med klar med alla julklapperier. ÄNTLIGEN! Väskan hem är packad. Flyttkartongerna är packade nästan in till minsta detalj. Nu är det bara finliret kvar. Kan ju garantera att jag kommer glömma något. Men det är väl inte hela världen.

Idag har jag verkligen inte gjort mycket alltså.. Sett på tv, handlat 3ggr.. ja det är väl typ det.. fan nu får jag ta tag i ngt.. har 17 min kvar på det här dygnet nu!

Våga leva!

Stök och bök

Har inte hänt så mycket sen senaste inlägget. Ganska jobbig dag i skolan. Var helt galet trött på föreläsningen men höll mig faktiskt vaken. Sedan jobbade vi lite med kompetens arbetet. Segt som bara den. men jag vi börjar snart se ljuset  tunneln.

Snart går man på jullov också. Ska bli så jäkla skönt! Det är en av få fördelar med julen. Att man får komma hem till familj och vänner ett tag. Ska bli så himla skönt att vara ledig så ni anar inte! Känner verkligen at bensinen håller på att ta slut. Har varit en riktigt tung höst! Så en nytankning är ett måste!

Flytten kommer närmare men jag vet fortfarande inte när jag ska flytta. Hatar när personer säger att de ska tex ringa och sedan inte gör det. Fan lovar man en sak så får man väl hålla den. Tydligen inte lika självklart för alla...

Träningen i veckan har väl varit ok. Inte några högtempoträningar men jag känner att känslan börjar komma tillbaka.. Och den första har nu fått känna hur sargen smakar efter en duell med Karlsson. Så nu är det bara att köra vidare i samma spår. Synd bara att det blir juluppehåll nu när man väl kommit i fas igen. Men om jag kan behålla känslan och kanske få någon form av bra träning hemma så ska jag försöka konkurrera om en backplats i A-laget innan säsongen är slut. Måste hinna med några fler B-lags matcher först tror jag. Men när jag väl bor i Borås så blir det lättare att kunna vara med på alla matcher.

Nu ska jag nog ta och lägga mig tror jag. Får se.

Hörde en jäkligt fin låt på radion igår men kommer inte ihåg vad den hette eller hur den gick. Den låten blir iaf dagens baktanke.

Over and out

jul i ur och skur?

Jul, jul, regnande jul
regn över bäck och åar.. (Min nya text till jul, jul strålande jul)

Kännde att vissa låtar behöver förnyas lite.. Och för guds skull BANNLYS CHRISTER SJÖGREN!!!
Det är två veckor innan jul och jag har hållit mig borta från stan till absoluta max! Ändå är jag redan sjukt trött på allt vad julmusik heter! Jag tror att det är så att jag går runt och bara råstör mig på den även om jag inte ens hör den. Hör man bara något plingande i en affär så låter det som julmusik och då tappar jag köpaptiten helt.
Men sen får jag väl erkänna att jag har varit lite on the dark side också.. Igår köpte jag alla julklappar(typ) med lite assistans ibland och sen så bakade jag lussekatter på kvällen. Och till råga på allt köpte jag en flaska glögg. Men jag har fortfarande inte en enda prydnad som ska kunna antyda att det snart är jul. Viva la resistanvce!

ja det var ju ett tag sedan jag skrev här nu. Så man kanske ska köra en snabb resume av vad som har hänt.
Heeeela götet står i vatten lalalalala lalalala (samma mellodi som hela skolan står i lågor)
Det regnar och regnar och regnar.. ser lite komiskt ut när jag åker till borås så ser man bara några träd som sticker upp mitt ute i sjön eller floden.. Då är det förmodligen en åker som har blivit överumplad av en bäck. Och att se ett vattenfall från en lastbrygga ser man inte varje dag heller..
Sedan så har jag börjat packa en del. eller typ allt känns det som. Har väl givetvis lite kvar men det mesta är nog gjort. Så snart är jag raderad i gbg. Vet fortfarande inte när jag ska flytta in i min nya lägenhet i borås. Hoppas att jag får veta det nu i dagarna.

Annars har det väl inte hänt så mycket. Fick in en ångestladdad hemtenta i tid. Och så var jag ju i svinkalla Arvika och hälsade på Nordha. det blev en trevlig helg med mycket musik, öl och USA planer! Härligt!
En av höjdpunkterna var nog när vi knäckte Patrik Isaksson i att spela gitarr. Iofs på PS2 men det spelar ingen roll. Jag är själv vittne till att jag var minst 20ggr bättre än honom. Idol 2007? ;)

En tragisk sak har hänt också. Jag har fått en spricka i mitt kära blad på innebandyklubban. Så nu kan jag träffa rätt vägg om det vill sig riktigt väl. Måste väl köpa nytt eller kanske helt ny klubba. för jag är inte ALLS nöjd med min nya reservklubba. FY! Sedan måste jag köpa ett nytt grafikkort till min dator också. Suck det är mycket nu!

Jaja nu är det bara lite mer än fyra timmar kvar till träningen. Jäklar va kul!

Well well..
Time to leav Mr.Bond

Tjipp!

En lång dag börjar gå mot sitt slut

Ja det har varit en lång dag. En lång tid har det varit innan idag. Men någonstans känns det som om nu får det ta och räcka med grejer för både min och mina näras del för ett tag. Jag känner att bensinen börjar ta slut. Mycket privat och mycket i skolan. Och snart så måste det nästan vända. Nu vill jag se framåt. Klampa vidare i nya klaver men även ta vanliga kliv framåt på den långa långa vägen..

Imorn ska man till växjö en sväng innan man åker hem till götet igen. Och tillbaka till ngt i stil med vardag. Måste fixa hemtentan, flyttlådor, grafikkort, skolarbete, ordna med lite innan flytten och så måste man väl sätta igång med julhandeln. Och om möjligt, vilket jag inte tror, ta en nypa luft och köra ner skallen och mosa på ända in i kaklet.

Nej nu jäklar blir det en wirrepinne sedan en smäll på käften. Sen är jag back on track igen för idag!

Blott en dag, ett ögonblick i sänder!

Vi ses i Liverpool!