Snabb blogg om julkris

Halloj!

Då var man hemma i Götet en sväng då innan man snart vänder om skutan hemåt igen för några dagar. Mycket resande nu för tiden men det får det vara värt. Många man ska träffa eller ta avsked. Men som jag brukar säga.. Det är kul att åka tåg/buss

Idag har dagen varit seeeeg. Suttit med hemtentan och letat som en idiot efter Theory in action. Men till slut så hittade jag det. Det var skönt och nu har jag klart i huvudet hur fråga två på hemtentan ska se ut. Känns jäkligt bra. Ska bara ta tag och få ner det på papper först innan jag ropar hej iofs men känslan är god. Sedan är det bara en fråga kvar och den ska nog gå att klura ut på något vänster.

Fortfarande i vissa inredningsbekymmer. Vet att jag vill ha stora tavlor men är inte helt på det klara med motivet ännu. Sedan är det fortfarande mina val och kval med färger. Lägenheten i sig kommer ju vara mestadels vit. Men sedan är det ju roligt om man skulle kunna sätta lite färg på tillvaron  med hjälp av lite möbler och andra saker. Så det kanske inte blir så vansinnigt mörkt som jag tidigare befarat... Men jaja det är ju några dagar kvar så det ska nog ordna sig.

Känns orättvist att jag lämnar helt öppet mål och kommer vara hur lätt som helst att köpa julklapar till. Alla andra kommer ju bli galet svåra. Uch nu pratar jag ju om jul! Jag som är så emot jul i förtid. men det går ju bannemig inte att koma ifrån.. När man läser reklambladen från Netto och ser att en skarvsladd eller ett par vantar för 10:- blir årets julklapp... Det känns ju iofs ganska bra. Netto kanske sätter den nya julstandarden.. Att en julklapp inte behöver kosta skjortan.. Men det är fortfarande lite kul att alla affärer säger sig ha "ÅRETS JULKLAPP!" men ingen är likadan.. Så vad blir egentligen året julklapp? Skarvsladd? En pall? eller en resa till solen? nåja det får vi väl se.
Kan jubittert avslöja att jag 1. Har ätit pepparkakor 2. Ätit Klementin 3. Druckit glögg. Fan jag känner att hela min livsideologi rasar samman nu.. Pepparkakorna är jag iofs beroende av. Och det fanns inga andra goda kakor till kaffet. Klementinen är ju iofs bara en frukt.. (eller limefrukt o man ska vara noga) Men Glöggen har jag faktiskt inget försvar emot... Det var iofs välkomstdrinken på mors och fars kalas.. Spettsad givetvis.. men en skärpning från min sida är ett måste!

Hoppas HV styr upp tre friska ikväll!

Jaja nu börjar det brinna i knutarna!
Måste till bussen som ska ta mig till bussen som ska ta mig till Borås där jag ska gå och träna innebandy.

Måste säga ngt klokt innan jag tackar för mig...
Här är här där man är, här är där där man inte är..


Bloggen som försvann i korthet

Skrev en skitlång blogg som försvann så här kommer en raket resumé utav den för jag orkar inte göra om den. Får återkomma med en längre en annan dag..

Har börjat fundera på färger i mitt framtida hem. Svart/rött är snyggt.. Men kanske inte så muntert och lätt att kombinera med men så länge det är snyggt så är det med i matchen.

Hemtenta är surt!
http://www.youtube.com/watch?v=x8dzxZCmnPQ&eurl= Killen i klippet duktigt bra!

Hey ya!

En svart fredag

Var några dagar sedan man skrev ner lite funderingar här. Har hänt massor men går inte in på allt!
I skolan har det varit mycket ledigt eller att man har tagit ledigt. Men håller man en 3 timmars föreläsning helt utan inlevelse och ingen pp presentation utan ibland skriva något väldigt smått på tavlan som är svårt att knyta samman med det man pratar om så får man skylla sig själv. Tyckte faktiskt lite synd om föreläsaren i torsdags när mer än halva klassen gick under kafferasten.. (Ja även jag)

Klarade ut hemtentan som var för några veckor sedan. Men det blir inget firande för det.. För idag kom en ny hemtenta ut och den verkar vara något i absoluta hästväg! Allt som ingen har något fast grepp om kom med på tentan. Så det här kommer bli ett under om man kan klura ut den här också. Men vi får se..

Har goda nyheter. Mitt borttappade recept har återfunnits! Som ett mail som skickades för ett bra tag sedan! Där sitter det säkert! Så nu kan världen andas lugnt igen, hoppet finns fortfarnde för Martins ananaspaj finns kvar.

Det känns bra att HV är på gång framåt rejält nu. Timrås dagar som serieledare är räknade! Mooahahaha!

Ett annat lag som snart är på uppgång är Bergdalens IK! Lägg det namnet på minnet. Snart ses dom i innebandyns finrum.. eller nja.. För hoopningsvis ska jag göra en a-lagsmatch innan säsongen är slut. Ska bli skönt när man kommer till Borås och kan träna lite bättre än vad man kan göra nu. Efter en timme i bussen innan träning är inte den bästa uppladdningen. Lägg sedan där till att det är svårt att få matchemat att stämma innan träningen.. Men jaja färdiggnällt om det för idag. På söndag blir det andra B-lagsmatchen iaf. Hoppas på tre friska poäng.

Världen har förlorat en hjälte, dags för oss andra att bära manteln vidare.

"I will be walking one day
Down a street far away
And see a face in the crowd and smile
Knowing how you made me laugh
Hearing sweet echoes of you from the past
I will remember you."

Lördag.. Och?

Japp så är det då lördag igen. Vad ska man göra idag då? Ingen aning! Det är väl kanske ngt på tv. Lite surt när man inte har canal+ och dom där kanalerna då det kan vara ngt att se hela helgerna. Men jaja man ska leva efter sina tillgångar.

Kan tyvärr meddela att min banankaka som jag gjorde igår inte riktigt blev lika lyckad som jag hade hoppats att den skulle bli. Men kom på världens smartaste sätt att mosa bananerna på iaf. För att inte böja sönder alla gafflar så blev elvispen mitt wepon of choise. Bananerna hade inte en chans! Moahahahaha! Men de fick sin ljuva revanch när inte kakan levde upp till sina förväntningar.. =(

Well well.. Vet inte om jag ska krypa till korset och be mamma om det där receptet på ananaspajen för tredje gången.. Det skulle ju iofs stärka en bild utav mig som en slarver. Vilket jag verkligen dementerar! Men lapparna på 10x10 cm är gjorda för att tappas bort! Och ni kan ju inte säga att jag inte försökta lagra det på bästa sätt när jag tom la in det på datorn. Hmm jag får se hur jag gör. Har ju inte namnsdag idag så jag har ju iofs inget att baka för. Fast det är klart varje dag är en fest och en fest är ingen fest utan godsaker.

Vart ska dagen föra mig idag då? Hade ju faktiskt en svag tanke om att åka in mot stan förut. Men Ähh! Jag får bara ångest när hela Nordstan börjar få julskrud! Fast det är klart det kunde ju Coop stoltsera med för flera veckor sedan. Känns lite sådär när man står bland engångsgrillar, flintastek och adventsljustakar. Känns som om något inte stämmer där.Men den dagen de börjar spela julskivor i affärerna så är det fördigt med storhandel kan jag lova! Höra Peter Jöback göra sin 18 version av "Det strålar en stjärna" och höra Christer Sjögren sjunga "Nu tändas tusen juleljus" får mig att spy efter 20 min! Speciellt när man inte vill höra dem när det är barmark ute i mitten av november! Men det är väl bara att rätta sig i leden, höja volymen på radion och Shit in it!

Ska man kanske iväg och slänga in den rätta stryktipsraden..? Eller ska jag lämna den på internet.. hmm svårt det där. Länge sedan man vann något där nu. Men det kommer nog och sedan ska jag kamma hem tipstävlingen hade jag tänkt. Då trillar det in några kulor.

Ser fram emot imorgon. Karlssons comeback på de stora B-lagsarenorna. Har ingen aning om vilka vi möter men jag antar att det är bortamatch. Det är ju iofs alla matcher för mig nu för tiden men ändå.
Ryggen känns inte bra men det är bättre iaf. Får ha lite gymnastik ikväll och ta en tablett med röd treangel på innan jag åker imorn så är jag redo för batalj!

Kan meddela att antalet personer som reflekterade över min namnsdag igår slutade vid hela 2 personer. Var av 1 fuskade med hjälp av en hint här ifrån.

Hmm ska jag klura ut en liten avslutande fras nu då.. Får bli en del ur en dikt som jag gillar skarpt.

"Den mätta dagen är aldrig störst
 Den bästa dagen är en dag av törst
 Nog finns det mål och mening med vår färd
 Men det är vägen som är mödan värd"

tack för i dag, slut för idag!

Fredag med ryggvärk

Jaja fredag idag då.. Yes! Big bay, party day! Eller nee verkar inte så. Blir väl en kväll framför idol kanske lite tv-spel och en öl.. vi får se vilket äventyr jag bjder mig själv på.
Ska kanske ta och styra upp en banankaka som jag själv har utsett mig till mestare på.. Tänkte först kanske fixa en utav mina legendariska annanaspajer som jag skulle kunna ta över makten i världen med men jag har tappat bort receptet. Det är inte första gången heller.. (Ok jag fick receptet från min kära mor men det är ett hantverk att göra den ändå) Det började med att jag tappade bort lappen med receptet en gång.. En gång är ingen gång.. Så jag ringde till mor igen nästa gång jag skulle göra samma paj. Men den här gången skulle jag vara duktig och lägga in receptet på datorn också så att jag har det sparat eftersom lappar så lätt kommer på villovägar. Lappen har gjort sitt och hamnat på villovägar och datorn stoltserar med att hänga sig innan jag ens kommer in i windows! YEAH!

Så det får helt enkelt bli en banankaka.. Om jag orkar vill säga. Egentligen skulle ju någon ha gjort den åt mig! För dels så är jag Invalido och dels så har jag och mina namne faktiskt namnsdag idag!
För att hedra oss Martin så kan jag ju säga att vi är 71045st varav 38287 har Martin som tilltalsnamn. Det innebär att det är Sveriges 28:e vanligaste namn (känns skönt att Gunnar har en stadig 11;e plats). Martin kommer från latinets Marti´nus och betyder krigisk eller stridsbar. Det är även en avledning från Gudanamnet Mars.

Så nu visste ni det också!

Min dag i överigt hade väl kunnat starta bättre minst sagt. Vaknade ch märkte att jag försovit mig som vanlgt men ingen större fara på taket. Dock kände jag att jag inte fick någon luft för att jag rörde mig för hastigt och har något galet ont i ryggen! Så det blev en ytterligare försening i mitt redan pressade morgonschema. Så det blev inget kaffe och ingenting! Missade bussen till Borås med 10 sec som vanligt (hade iofs blivit sen ändå men nu blev jag ännu senare). Kom lagom till rasten så det blev en lagom dag på skoldagen.

Får ta och knyta åt här innan du sitter och somnar. Bolaget stänger snart och det finns inget bröd i hemmet heller. Just det ja! Netto är snart färdigrenoverat här. Öppnar nog i dagarna tror jag. Då jäklar blir det fest! Får bli ett citat ur Kidbrothers Its right here som får avsluta dagens avhandling. Ha det gött!

"The next time it comes knockin and there's nowhere to run
I can offer my time and a shoulder to cry on
There's no going back, when you know where you belong
I'ts righ here, i'ts right here my friend"

Nystartad blogg

Då gör jag ett nytt försök att skapa någon form utav blogg-verksamhet. Är sådär bra på att komma ihåg att skriva men jag ska göra ett tappert försök.
För er nytillkomna tittare kan jag ju köra en snabb bild av mig.
Martin döptes jag till 1985. Bor för tillfälet i Göteborg men kommer från Oskarshamn och ska flytta till Borås vid årsskiftet. Pluggar i Borås vilket är en del av anledningen till flytten. På fritiden har jag kommit igång med innebandyspelandet igenså måste ju det klassiska citatet återkomma: "Jag tycker också om att gå långa promenader" Men i mitt fall är det faktiskt sant.. Annars är jag en sportfåne som ändå har ett brett register vad det gäller intressen. I den här bloggen tänkte jag vädra lite allt möjligt som kommer upp i mitt lilla liv. Vi får helt enkelt se vart det här äventyret leder.

Så vad ska vi ta upp på dagens möte? Lite musik kanske. Just nu lyssnar jag på ganska blandad musik. En del Kent, My chemical romance, Bo Kaspers orkester, lite Winnerbäck och jag kan rabbla på till imornkväll om det är så.. Men jag skulle faktiskt villja slå ett slag för de lokala banden som jag lyssnar på just nu (eller lokala och lokala, de från Oskarshamn). Det är främst Kidbrother och Ben Dover. Riktigt bra band båda två faktiskt. Tycker verkligen att ni borde lyssna på dom lite. De finns på Myspace.com (Kid brother -
http://www.myspace.com/kidbrothersweden och Ben Dover - http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=51979353).

Har lite lagom ångest för plugget nu också. Läser och läser men det kör fast! Men det är väl bara att traggla på. Snart kommer hemtentan och då når väl ångesten sin maxpunkt. Men som tur är så är ämnet intressant. Så man ska väl inte klaga för mycket.

Ska göra min stora Comeback på innebandy arenan på söndag. Efter två träningar med Bergdalens IK så ska jag få känna på matchtempot lite. Ska bli skönt! Känns framförallt bra att vara igång i träning över huvudtaget.

Nä nu ska jag väl ta och handla lite och sedan tillbaka till böckerna.
Nåja vi får se om någon läser det här. I sådana fall är du varmt välkommen åter!