Hejsan svejsan

Ja jag är föhållandevis kass på det här med att skriva på någon slags rutin men jag skriver när jag har tid och känner för det helt enkelt. Idag, eller rättare sagt just precis nu fick jag en liten influens från något wsom fick mig att vilja skriva några rader här.


Om någon undrar vad som hänt sedan senast och inte redan vet så sitter jag mitt uppe i min C-uppsats som jag skriver med två kollegor. Går sakta men säkert åt rätt håll som det känns just nu. Sa skriva om studenters sömn ungefär. Får se vart lyran hamnar helt enkelt. Har varit en riktigt jobbig inledning på skrivandet eller forskandet kring litteraturen som finns och så. Var inne på helt andra banor länge så det känns som vi varit i startblocken i flera veckor. Det har inte kännts lättare av att jag varit sjuk HEEEELA hösten fram tills nu när jag börjar känna mig lite piggare. Vet inte vad det började med men har för mig att jag var förkyld ett bra tag. Sedan kom något som jag mistänker var något influensaliknande och som toppen på detta fick jag åka in till akuten här om helgen för att konstatera att jag åkte på Körtelfeber också. Så det har varit ordentligt segt att få något gjort.

Samtidigt vill man komma igång och träna så gott det går. Har bestämt mig för en ny satsning på göteborgsvarvet nästa år. Hade kommit igång lite med Badminton och innebandyträning innan man fick körtelfeber. Så nu har jag inte kunnat träna på ett tag. Ska se om jag kanske kan börja med lite Badminton snart igen. Innebandy får jag inte spela förrän TIDIGAST januari pga att viruset kan spridas till levern och njurarna och allt där inne om jag skulle få en smäll där i trakterna. Tänkte komma igång och springa lite snart också. Mitt knä har fått vila ett bra tag nu så det ska nog gå att jogga loss lite. Men dagen till ära så klär sig Borås i vinterskrud med ett litet tunnt snötäcke och ganska kallt ser det ut att vara också. Men ska bli skönt att komma ut på "grönbete" snart. Får glädja mig åt promenader och annan "gubb-idrott" så länge.


Vad händer mer..? Åre resan är bokad och klar.. Dåligt med betalningen som sig bör men det blir nog snart bättre med det.

Får snart skicka in ett inlägg på bloggen där jag är gästskribent gjutterdal.blogg.se där mina åsikter om dagens sport vädras. Därför besparas dom på denhär bloggen där jag mer vädrar andra dumheter..


Politik tex.. Världen har fått en ny president.. iaf om man får tro på media.. Obama ska skapa fred på jorden och alla ska bli rika och glada.. Njaa.. Han må vara bättre än den nuvarande presidenten men han är inte någon superhjälte för det.. Hans hotbild är för stor också. Jag undrar hur länge han kan/vågar vara så pass öppen som han verkar vara.. Jag menar alla som den nuvarande presidenten startat krig med vill ju att hans huvud ska rulla, en stor del av hans egna landsmän vill samma sak bara för att de lever kvar på 1600-talet.
Om man passar bollen till hemmaplan. Vänsterblocket börjar ett matkrig mot varandra som förmodligen bara de själva bryr sig om. Känns som om landet har större problem än vilka som får flyga i privatjet upp till norrland (istället för att ha ett möte i den kungliga huvudstaden där alla hör hemma?). Ibland kan väl vänsterblocket också ha ganska kloka tankar precis som de blå men tanken på Mona som statsminister känns inte alls lockande. Den kvinliga efterföljaren för de röda finns ju tyvärr inte längre. Där förlorar nog de röda valet i slutändan.


Likt Lars Eriksson vill jag inte hamna i Idol-träsket, men idag så skiner solen från en klarblå himmel snön gör allt ljust och fint och The Beatles strömmar genom högtalarna. Jag kan inte säga annat än, Friday I'm in love!

Om ödet vill så hörs vi snart igen!
Foff!