Precis som vanligt..

... Så har det varit väldigt länge sedan jag berättade om alla mina spännande äventyr.. Men som vanligt så ska jag fatta mig kort!

Hmm.. skolan har gått bra och jag har fått kvittera ut mitt första VG i Borås! Jippie! Men det som är skönast är att jag nu äntligen är tillbaka i fas med vad jag ska läsa så att jag slipper ha 2 tentor/vecka hela tiden..

Annars så har det ju varit påsk. Det var en trevlig helg med massor av mat, mycket familjeliv och en hel del bilresande. Hann med ett besök i Växjö på vägen hem där vi slöt upp med bror och Camilla och kollade på mina goda vänner i Kent. De gjorde som vanligt inte mig det minsta besviken men saknade ändå några låtar på repetoaren. Blåjeans är trotsallt magisk live. Och att de hoppade över Ensamast i Sverige tyckte jag känndes lite fel. Kanske inte riktigt samma tryck och go i grabbarna som det var nere i Lund men det är klart de har åkt runt en del nu och de hade lite för stor lokal för att få det riktigt gemytliga och varma som inramning. Var kul få uppleva det med Dig iaf!
Och i snökaosets Småland var ju tankarna nästan att köra rattfulla hem för att slippa undan det fruktansvärda snöandet.. Men som vanligt tog vi det hela med en klackspark och snön som skulle ställa till med besvär syntes inte till.

Väl hemma på ostkusten så blåste det starka vindar iaf. Blev en påskpromenad innan maten så att jag fick visa upp O-hamns klippor när dom är som allra mest motbjudande. Men det var ganska mysigt ändå. Var kul att mina äldre upplagor kom bra överens med min lilla fröken. Föga förvånande men kul ändå!

Sedan bar det av hemåt väst igen. Åter igen påskmiddag men med en annan släkt. Blev bra drag med liveunderhållning och Guitar Hero. Lite onödigt mycket action på vägen hem tyvärr.. Men det finns inget att göra åt.

Annars är jag hel och ren så jag klarar mig. Har tenta imorn som känns helt konstigt. Ingen oro och ingen säkerhet. Hoppas det går vägen iaf.

Skönt att ser HV visa musklerna i en period igår iaf. Om dom bara kan fortsätta så 7 matcher till så att det räcker mot kattungarna i finalen sen bara.. Men det tror jag på. Nu ska jag plugga en stund till innan Suomilajnen kommer över på rast.

Rock around the klock!

Tiden kommer, tiden går

Hade tänkt mig något mer ambitiöst men nu blir det inte det..

image54

Idag fyllde man alltså 23 då.. Jag och min far kom i vintras fram till att det är det ojämnaste man kan fylla! Då det inte är delbart med ngt.

Trotts detta så började dagen alldeles underbart! Blev paketöppning och frukost, inte på sängen men ändå.. Sedan blev det en kanske lite väl lång promenad i solskenet. Vilket i sig var väldigt skönt! Sedan åkte Hjärter Dam hem och jag satte mig och slappade. Följt hockeyn och byggt på min dåliga trend i NHL 08.. Men men nu kan det inte bli värre! =)

Har en lite filosofisk frågeställning här på slutet..
Finns det ett bäst före datum på en människa? Och när är det i sådana fall?


Har lite olika tankegångar..

1. Människans bästföre datum är alltid just nu, för människan kan aldrig bli bättre än vad den är just i detta nu..

2. Människans bästföre datum är när människan är helt bekymmersfri, alltså i barndomen..

3. Människans bästföre datum är helt enkelt den dagen då den dör, då alla upplevelser och erfarenheter är på sin yttersta spets..

4. Människans bästföre datum är den ålder som skostorleken visar, det som säger emot det är att kvinnor tenderar att ha mindre fötter än män och att kvinnor ska vara som vin och bli bättre ju längre tiden går..

Intressant det där.. Vad tror ni?

Ja jag vet att jag är kass på det här..

Men nu sitter jag och skriver några rader igen.. Minns knappt när jag skrev nyss men får väl ge en liten snabbanalys av dagsläget nu innan det är dags att sova vilket det förmodligen var för länge sen..

Ja skolan går väl framåt.. har inte fått reda på hur tentan och arbetet gick. Men får reda på det nu i veckan förhoppningsvis.. Men hoppas att det satt annars så finns det ju lite att jobba på minst sagt..
har iaf börjat på ett nytt arbete nu. Verkar som om vi ska skriva om begreppet "Firo" alla som bryr sig kan ju resa på sig och sträcka upp en arm.
Ska komma igång mer seriöst med det imorn så att vi inte behöver sitta med allt sista dagarna innan påsk. Ok ni som fortfarande bryr er kan ju få sätta er ner nu innan ni får träningsverk någonstans.



Träningen har gått verkligen fram och tillbaka.. Innebandyn gick ganska bra ett tag sedan hade man någon dålig träning och så funkade ingenting längre. Känns ruggigt omotiverande just nu. Men nu ska jag få lite mer tid till löparträningen så att jag åtminstonde tar mig runt Göteborg i maj..



Var i växjö på blixvisit i helgen. Vi hade en liten kusinträff i miniformat. Fick pröva Sushi för första gången.. Så nu har jag iaf försökt.. Det kommer förmodligen inte stå på min dagliga matsedel men jag kommer väl inte fördömma det för evigt heller..
Var kul att Hjärter Dam fick träffa lite av familjen också. Verkar som om samtliga parter överlevde och som om alla hade en trevlig helg. Hoppas att det blir av snart igen. Vi ska ju snart till Växjö igen och se på Kent. Ska bli ett trevligt återseende.



Imorn verkar det vara en dag full med överraskningar. Får se vad den innehåller. Kommer säkert bli en alldeles lysande dag. Bara jag genomlider föreläsningen på morgonen men det ska nog inte vara några större bekymmer..

Nu ska jag skriva ut några artiklar innan kudden kallar på min uppmärksamhet.

Tack för att du verkligen är den bästa som går i ett par skor.. även om dom har skoskav ibland..