VinterNoll7

This one goes out to two persons! One is somone in a galaxy far far away, the other one is my dear friend and probebly my only fan Arne. I'm still verry thankful for the award as the Blogger of november 07! It is a huge honor for me when your own blogg and many others are verry interesting and fun to read. Well hope you all will enjoy this one.

VinterNoll7


Vintern den var ung när jag sa FARVÄL JUPITER och den långa kramen ville liksom inte få något slut. JAG HAR VÄNTAT PÅ ETT REGN sedan den morgonen, droppar har fallit men inget i jämförelse med dom längs min kind INNAN MÖRKRET FALLER. OM DU LÄMNADE MIG NU för EN TÄTORT PÅ EN SLÄTT hade allt kännts så fruktansvärt tomt. Känslan an kyla OCH DET BLÅSER GENOM HALLEN till mitt hjärta hade blivit allt mer påtaglig. Det jag har kvar här är mina minnen och MIN HELANDE TRÖST som låter precis som din. JAG FATTAR INGENTING, hur kunde allt bli så himla bra och hur kan det vara nästan ännu bättre nu? Ska det ens vara möjligt i verklighetens värld utanför tvskärmarna?

För VAD ÄR DET SOM BEKYMMRAR SARA WEHN? Förmodligen det faktum att hon aldrig upplevt det som jag och Jupiter gör. KOM HEM NU! Kom till min famn och stanna här en stund. Om inte annat så får jag lov att GÅ PÅ VATTEN till dig för TIDVIS känns det som om ingentin är omöjligt när det gäller oss.

Skulle vi vara så klumpiga som ELEFANTER och tappa bort varandra så skulle vi ändå hitta varandra om vi så var blinda i BERLIN. För INGENTING, verkligen ingenting får mig att känna mig bättre än när jag är VID DIN SIDA. COLUMBUS upptäckte något stort med det vi upptäckt är så mycket större. När vi inte är hos varandra så finner vi vägen genom SÖMNEN där vi alltid är tillsammans. Där i våra drömmars slott ser vi ut över land och hav, berg och dalar, skogar och sjöar men inget är så vackert som att få hålla din hand, ingen VY FRÅN ETT LUFTSLOTT har den skönheten som vi har.

Med dig kan jag VÅGA VARA RÄDD, men vad har jag att vara rädd för? Jag har redan upplevt så mycket lycka som jag inte trodde fanns så inget kan rubba mig eller oss nu känns det som! LSD, NÅGON? För jag behöver inget, jag har redan min drog här i livet och det är något annat än vad GENERATION EX har kunnat erbjuda. Fastän jag sitter här en mörk regnig kväll helt ensam och övergiven så finns alltid du här och på något sätt håller mig sällskap. För jag är verkligen inten ENSAMAST I VÄRLDEN för inom mig finns du alltid, min Jupiter.


image32



Följer trenden

Som diverse andra människor här i bloggvärlden måste även jag ge mig själv tillåtelse att skriva denna minimala blogg idag.
Beskriv MIG med ett ord och gör en lika dan minimal blogg på din sida och se om det stämmer överrens med din egen självbild.

Dagen som passerat

Idag var jag helt skum i morse! Vaknade i god tid kl 8 och gick upp vid halv 9 och åt frukost och läste lite. När jag sedan var klar med dom bestyren och skulle kolla datorn lite så började hela min kropp att strejka! jag fick magknip, svettades och blev helt snurrig samtidigt som ögonlocken började väga bly! Tänkte att this is not greate! Så jag la mig på sängen igen och kunde verkligen inte hålla ögonen öppna och somnade eventuellt..? Sedan vaknade jag till av att jag fick ett sms som frågade om jag skulle till skolan idag. Tänkte att ja det borde jag nog. Och då var alla mina skuma symtom helt borta! Lurigt värre!

I skolan lärde vi oss att vi måste lära oss att bråka! Fast snarare bråka på rätt sätt! Inte alltid se en konflikt som ngt negativt utan som ngt utvecklande och nyskapande. Helt logiskt och korrekt! Sluta nicka och säg som det är istället för att låta det gro och koka upp som en bomb 2 år senare!

Efter skolan tänkte jag att det var länge sedan jag hälsade på min reseledarkollega. När jag ringde så hade hon somnat från studierna så det var tydligen bra att jag störde. Som tur var så hade jag inget planerat ikväll för vi hade tydligen en massa att prata om som vanligt och timmarna bara sprang iväg!

Hann hem för att tvätta en maskin med tvätt (som jag dessvärre glömde i maskinen..). Den får jag ta och fixa klart imorn bitti. Då kanske jag hinner tvätta resten och göra en liten fuling ;)

Hv tog ytterligare 3 lätta pinnar från Indianerna.. Som vanligt kom grannen in och kaxade när hv:s 2-0 hade blivit 2-2. Som vanligt när han har kaxat tappar Indianerna stridsyxan och hela matchen. Han får gärna fortsätta kaxa när dom möter HV =) Vet att jag hade fått en isande arg blick om Du inte varit så långt borta.. Förlåt. Men ibland är det kul att tjivas lite =)

Såg lite på Boston Teaparty sen. Det var ju riktigt underhållande.. Får kanske kolla in dom från nätet framöver..

Nu har jag viktigare saker att styra med då natt har blivit dag på andra sidan jorden och solen lyser med morgontrötta strålar mot det klara valvet som täcker våran underbara värld!

Das war alles für heute! Auf wieder sehen!

Jaja färdigtjatat!

Här kommer en totalt meningslös blogg till Arnes stora förtjusning.

I helgen har jag inte gjort ett dugg.. Bara tagit det lugnt och sett på en hel del sport på tv.
Värmer mig gott att HV plockade alla tre pinnarna från Scandinavium igår. Speciellt när man satt bredvid en fullfjädrad skandalöst kaxig indian som fortfarande hävdar att Frölunda var mycket bättre än HV förra året. Det där med att dom precis klarade sig undan kvalserien verkar helt ha försvunnit ur hans minne.. han tror fortfarande att dom tog SM-Guld förra året.. Men jaja.. Dom är ju inte särskillt bra i år heller tydligen..

Efter matchen så tog jag det ännu mer lugnt.. Och när timmen blev sen så tyckte jag att det var dags att raka mig. Enligt utsago blev jag genast 3 år yngre. Hur det ska tolkas är väl upp till var och en..

Så här blev skillnaden iaf..

135072-28

135072-31

Så nu har du slösat bort några min..

Adjö!

Nä men! En lista!

Kan ju avslöja min källa redan från början Tack så mycket Therese

Pratar du fortfarande med personen du kysste senast?
Ja försöker varje dag men det är svårt..
Vilka vitaminer tog du när du var liten?
Jag käkade sjukt mycket banan som liten. Käkade iofs massor av allt.. så jag fick nog i mig hela floran ändå..
Vad åt du senast?
Ett äpple
Har du fått någon komplimang i dag?
Ja oförskämt många :*)
Har du varit med i en rättegång?
Nej inte personligen. Men var på studiebesök och kollade in en på gymnasiet
Är du polare med grannarna?
Ja dom flesta iaf. Sedan finns det några dönickar här på våningen..
Vilket språk pratar din mamma?
Svenska och en magnifik Engelska *Hostattack*
Vilka länder har du bott i?
Svedala
Senaste piercingen?
Är inget boskap som behöver ringmärkas ;)
När åkte du bil i mer än femton minuter senast?
Hmm.. Var nog i fredags när jag körde runt med mor och Berit i halva småland.
Gay?
Nepp! Sorry guys!
Har du däckat eller spytt för att du har druckit?
Alla kan väl bli lite trötta ibland ;) Long time ago..
Har du något husdjur?
Skulle vara grannen Johan då ;)
Har du täckt någons hus med toapapper?
Ja faktiskt.. Min f.d grannes hus när han fyllde 50..
Har du varit på stranden?
East Coast baby!
Minns du din/dina musiklärares namn?
Ja någon iaf.. Örjan på högstadiet och Pelle på Gymnasiet. Sedan hade vi en som var en kopia av John Lennon
Hur bra är din syn?
Gissat alla rätt sen födseln ;)
Har du varit på ett party?
Nej jag är ett mobbat barn! (läs: Hela mitt liv är ett stort party! Och du är bjuden och Hon är hedersgäst)
Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar?
Ja, om jag hade en rimlig chans att hinna till säkerhet så har man ju inte så mycket att förlora..
Har du varit utomlands?
Jepp! Ett gäng gånger..
Vilket är det bästa bröllop du varit på?
Syrrans och Peters i höstas var grymt kul! Och riktigt fint.
Skulle dina föräldrar bli arga om du blev avstängd från skolan pga slagsmål?
Nej det tror jag inte.. Mest förvånade. Har jag inte slagit någon på närmare 23 år så vore det konstigt om jag skulle göra det nu..
Var är dina syskon just nu?
Syrran på smekmånad och brodern i Växjö
Vad var den senaste drömmen som du minns?
Underbar..
Vem ringde dig senast?
Emma. Vi fixade det sista med Åre-resan idag =D
Vilken tid gick du upp i morse?
Skulle gå upp vid 8.. men det blev först vid 9.
Vad ska du göra i helgen?
Först ska jag se hur invalid jag är efter fredag. Sen ska jag plugga och se på massor av sport. En lugn helg.
Vad står det i det fjärde sms:et i din inkorg?
"Hejsan! Nu finns det lite kvällspass"
När var du riktigt sjuk senast?
Brukar sällan vara sjuk men jag hade ett riktigt segt förkylningsvirus i typ 3 veckor tom förra veckan typ.
När såg du en kändis senast? Vem var det?
Tomas Ravelli på Kosta Outlet förra fredagen.
Vad finns i din bakficka?
Har ingen bakficka just nu. Men i vanliga fall ett riktigt fint baksäte! ;)
Har du färgade linser?
Nej min syn är klanderfri ju!
Vad gjorde du klockan två i natt?
Kom inte ihåg om det var före eller efter två men där i krokarna började jag prata med Henne! =)
Vad är det första du gör på morgonen?
Saknar
Vad ska du göra efter det här?
Fortsätta att leva ett lyckligt liv hade jag tänkt.. Vad ska du göra?


Grattis till EM-platsen Svedala!

Snabba bud!

Japp det får det bli. En blogg i summeringstempo. Håll i hatten för nu åker vi!

Tågresan hem i söndags var inte särskillt trevlig då någon försökte göra livet avsevärt mycket kortare genom att slänga sig framför tåget. Om inte livet blev kortare så blev nog personen det. Då bara 1/4 "lyckas" så vet man ju inte.. Iaf ett fruktasnvärt ljud som fortfarande ekar i huvudet.. Kommer kännas konstigt nästa gång jag åker tåg tror jag. Läskigt att det hände 2ggr på 3 dagar på exakt samma sträcka.. Skänker en tanke till personens anhöriga och en eventuell bakläxa till den som gjorde det: Livet är alltid värt att leva, hur jävligt det än känns så finns det alltid någon som bryr sig och den personen är alltid värd att visa respekt till och det minsta man kan göra är väl att leva.

Fortsätter på den lite mörkare avdelningen.. Fast inte lika mörk men dyster i min värld. Försökte träna i måndags men träningen slutade efter 5 min då knät sa ifrån. Sista testet blir på fredag. Är det inte något bättre då så får jag väl vidta åtgärder..

Nu lite trevligare. Mor har fyllt år! Grattis igen!

Jag fick en lön som jag inte trodde att jag skulle få.. Tackar..

Jag fixade förra tentan!

Åre närmar sig!

Jag är nog den lyckligaste som går i alldeles för många skor! Kompis det går bra nu! Och det är tack vare dig!

Avslutar med en lite småsyrlig.. Min nästa tenta (en omtenta jag måste göra för att jag inte är här på provdagen) är två dagar innan nästa tenta..


Hå och hej!

Lista igen

Tidsfördriv

BRUKAR DU KOMMA I TID?
Det händer väl.
NÄR BLEV DU FOTAD SENAST?
På en fest i lördags
HUR KÄNNER DU DIG NU?
trött och seg
VANLIGASTE FÄRG PÅ DINA KLÄDER?
Oj! Har ganska mycket olika. Men vitt, brunt,svart är nog återkommande. Förutom alla blå jeans.
KAN DU LAGA MAT?
Ja
VAD TYCKER DU OM FÖTTER?
 Dom kan vara bra att ha.
ÄR/VAR DU AKTIV I SKOLAN?
Varierar friskt. Om jag vill så kan jag.
VAD SAKNAR DU?
HENNE!!!!
NÄR OCH VARFÖR GRÄT DU SENAST?
Några dagar sedan, fick ett väldigt fint mail.
HADE DU EN BRA KVÄLL IGÅR?
Tja den var väl ok ända tills vi gick ut.
DIN FAVORITDRYCK PÅ MORGONEN?
Kaffe
RAKAR DU BENA?
Nej då.
ÄR DU NYTTIG?
Ibland, försöker tänka på vad jag äter. Men ingen regel utan undantag.
NÄR BRUKAR DU GÅ OCH LÄGGA DIG?
Alldeles för sent om jag gör det över huvudtaget..
VAD SKA DU GÖRA I VINTER?
Plugga, jobba, träna, sakna, festa, frysa, åka till Åre.. ja det är mycket att stå i..
PROJEKT JUST NU?
Massor och åter massor!
VAD BORDE DU GÖRA?
Sova mer, vila kroppen, vila själen.
VAD VILL DU GÖRA NU?
Mysa mysa mysa!
HAR DU NÅGONSIN HAFT NÅGOT JOBB?
Ja det är klart!
JAY LENO SHOW?
Gôtt mos!
VARFÖR HÅNGLAR MAN?
mys, visa att den andre verkligen betyder ngt. Tyst kommunikation helt enkelt.
ÄR DU BLYG?
Nja.. har varit. Är ibland.
ÄR DU POLITISKT AKTIV?
IJag röstar det räcker så..
VILKEN TID GICK DU UPP IDAG?
10
VILKEN IDROTT SYSSLAR DU MED?
Just nu är det  Innebandy, Fotboll och diverse  välmåendeträning.
VILKET TV-SPEL SPELADE DU SENAST?
NHL 08
VILKET DATORSPEL SPELADE DU SENAST?
Oj! Det händer inte så ofta. Men hade Fifa 08 installerat i 2 timmar för ett tag sen.
VILL DU HELLRE HA MAIL ÄN VANLIGA BREV?
Ett mail är alltid trevligt att få.. Men av någon underlig anledning så känns det alltid lite speciellt att få ett handskrivet brev.
HAR DU HAFT SEX MED NÅGON SOM VAR DUBBELT SÅ GAMMAL SOM DIG SJÄLV?
Nej för tjyven!
TROR DU PÅ KÄRLEK VID FÖRSTA ÖGONKASTET?
Ja, på sätt och vis.  Ett starkt intresse kan väckas direkt. Men sen om det är kärlek redan då låter jag vara osagt..
HUR MYCKET KRÄVS FÖR ATT DU SKA BLI FULL?
Ganska olika. Men jag bli sällan riktigt full. Brukar nöja mig med att bli sallongs.
HAR DU SPYTT OFFENTLIGT?
Jepp =/
VAD ÄR DET PINSAMMASTE DU GJORT PÅ FYLLAN?
Minns inte ;)
ÅNGRAR DU DET?
Förmodligen inte, jag hoppas att jag hade roligt på vägen dit..
VAD SKULLE DU GÖRA OM DU VAR TJEJ FÖR EN DAG?
eeeh.. ingen aning. Förmodligen samma sak som jag gör annars.. Kanske duscha hemma efter träningen för jag skulle vara Smokin hot! ;)
HAR DU STJÄRNOR OCH KAJAL?
Nä du!
BRUKAR DU SMINKA DEJ?
Näe det är inte riktigt min stil..
ÄR DU NÖJD MED DITT LIV?
Ja nu börjar det arta sig.. Men snart blir det ännu bättre!
VAD HAR DU PÅ DIG JUST NU?
Kallsonger och linne
VILKEN HÅRFÄRG HAR DU?
Råtta! Råtta! Råtta!
HAR DU STADIGT SÄLLSKAP?
Den som lever får se..
VAD VILL DU JOBBA MED?
Personalchef eller personalabdinistratör, eller varför inte köra eget?
HAR DU TRÅKIGT JUST NU?
har haft roligare stunder.
VAD GÖR LIVET VÄRT ATT LEVA?
Familj, vänner, Hon, en strålande vacker dag.. Allt  i vår omgivning är värt att leva för!
VAD I LIVET ÅNGRAR DU?
Hmm.. en hel del. Men det är historia nu.
VAD LYSSNAR DU PÅ FÖR MUSIK?
Kent, Winnerbäck, Kidbrother och mycket mycket mer...
KATEGORISERAR DU DEJ SJÄLV I NÅGON STIL?
Hmm.. inte direkt. Är som dom flesta andra.. Fast jag är lite bättre bara ;)
ÄR DU TRÖTT?
Ja
NÄR VAR DU FULL SENAST:
Full är ett starkt ord. Men jag alkoholiserade i helgen..
SOVER DU HELST ENSAM ELLER TILLSAMMANS MED NÅGON:
Tillsammans förståss! Det finns ju inget bättre! Jag får inte ens stryk när jag snarkar =) (än)
HUR MÅNGA SKOR HAR DU?
Hmm.. vet inte riktigt.. men 10-15 par kanske..
VAD GÖR DU IMORGON?
Morgontränar, pluggar, går till skolan, handlar, kvällstränar, pluggar, sover. Men framförallt Grattulerar min kära mor på födelsedagen!!

Back to the routs ht 07

Ja ha då satt man här igen då. I det andra hemmet.. eller ja det första hemmet man hade men det som kanske ändå står som mitt andra hem nu. Alltså hemma hos mor och far. Kom igårkväll efter en minst sagt händelserik resdag. Mina resdagar brukar innebära stress som tusan sedan inget mer. Här var allt precis tvärtom! Det började iofs med att jag inte kom ut på morgonprommenaden med Emma som jag hade lovat. Men saker kör alltid ihop sig och tror inte att mitt knä hade hoppat av lycka efter det heller..
Men sedan började dagen arta sig. Jag packade klart det sista och var nere på stationen efter 10 någon gång. Mötte Emma Hurtbulle där som hade varit ute och gått själv. Vi skulle nämligen fixa biljetter till åre. Jag hade i min fantasi en bild framför mig att det skulle gå snabbt och enkelt.. Men nej nej så lätt kommer man inte undan. Först så kollade vi med alla möjliga priser med den stackars tanten i luckan. Sedan när vi skulle beställa dom så valde vi (efter vad vi trodde var moget övervägande) att betala dom på direkten. Jag trodde att jag hade pengar på kortet som skulle räcka.. Men icke! Så efter att ha stått i kön i en halv evighet fick vi gå ur kön för att fixa fram pengar snabbt! Hur fixar man då pengar snabbt i dagens samhälle? Vissa spränger en värdetransport, jag ringde min bank i Schweiz (läs min kära mor) som skaffade massor av hjältepoäng och skickade över lite pengar. När vi sedan ställde oss i kön igen var det en som skulle boka ett helt tåg ungefär. Och en halt och lytt gubbe som vankade in och ut ur väntrummet blev i det närmsta skogstokig och som i sitt totala vredesutbrott tog till orda och talade högt så att hela skaran (4-5st) skulle höra "Det är inte ett rätt med SJ nu för tiden!!" innan han demonstrativt lämnade väntrummet för 9 gången.. Gubbens fru försökte hålla honom lugn med lugnande ord om att det snart var deras tur och gav honom en förklaring till varför det tog sådan tid. Men han var otröstlig stackarn!
Ja men iallfall.. Kom fram till kassan en andra gång och kunde då köpa våra biljetter. GÖTT MOS! Så nu ska man bara driva in alla lösören!

Sedan åkte jag iväg med mitt eget tåg. Destination Växjö. Där fick jag vänta på att min buss skulle komma. Denna väntetid tänkte jag spendera på Den Gyllene Måsen för att det var frukostdags då. På vägen dit när jag spatserade med mina väskor längs växjös gator och torg kom en herre fram till mig och frågade ngt. Jag tog av mig hörlurarna och bad honom repetera frågan. Då ville han ha med mig i en bildserie eller vad det nu var i SmålandsPosten. Så efter två tagningar så var jag förevigad. Väntar på att få in samtalen från modehusen runt om i världen.. Men dom avvaktar nog lite först tror jag. Verkar så iaf för ingen har ringt än.. Så håll utkik efter en spatserande man i SmålandsPosten någon dag..

Bussresan hem satt jag och var social med en äldre herre som skulle till Åseda. Här kommer senare en fortsättning kring min nyblivna insikt att jag har blivit en Gubbe! Lagom när han gick av i Åseda fick jag ett meddelande om att det fanns ngt intressant att göra på msn. Så till min stora förvåning så fungerade msn på min mobil mitt inne i dom småländska skogarna. Var lite svårt men ändå roligt att prata med Henne där. Men det gjorde verkligen så att man inte ville att resan skulle ta slut att man skulle få sitta där och skriva så gått det gick på mobilen i all evighet.. Eller några månader iaf.

Men när jag väl var hemma så var vi inte här länge innan vi åkte ner till Kalmar. Där skulle mor och väninna se på Schyfert & Glans. jag och far var med som chaffisar och avnjöt en allsvensk hockeymatch på 4Sport. Sedan åkte vi hemåt i den sena natten.. Eller nja.. kvällen.

Idag ställde jag klockan och gick upp i skaplig tid ändå. Men det var det ju värt alla gånger i världen! Vilken start på dagen! Bättre får man leta efter.. Inte så långt in i minnet men en stund framöver..

Sedan var jag på studiebesök på gamla jobbet. Där var allt som vanligt men helt ombyggt..

Tog några bilder på vägen hem. Håll till godo! This is my hometown (från en synvinkel)

image25

image26image27

Sås!

Das war alles für heute! Auf wieder sehen!

En lista

1. Hur gammal är du om fem år?

27.. oj då..

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?

Hmm.. det var nog min studiegrupp. Annars var det nog innebandylaget.

3. Hur lång är du?

190 cm

4. Vilken är den senaste filmen du sett?

Senaste hela film var The Notebook såg större delen av Van Veeteren i söndags.

5. Vem ringde du senast?

Mor och Far

6. Vem ringde dig senast?


Mor och Far

7. Hur löd det senaste sms:et du fick?


Hemligstämplat

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?


är nog tyvärr en sms-människa

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?


Gifta.

10. När såg du senast din mamma?


hmm.. 2 månader sen kanske..

11. Vilken ögonfärg har du?


Blå men ibland gröna också

12. När vaknade du i dag?


Först kl 7 i soffan. Sedan kl 11 i sängen. Heeeelt slut!

13. Vilken är din favoritjulsång?

Som norra Europas största Julmusikshatare så känns det jäkligt svårt.. Men "Hej gubbar slår i glasen" har en fin mening iaf.. Men annars måste man väl säga "Gläns över sjö och strand" eller någon gammal dänga..

14. Vilken är din favoritplats?

I Famnen

15. Vilken plats föredrar du minst?


Spiknykter på ett dansgolv fullt med drägg..

16. Var tror du att du befinner dig om tio år?


På toppen av min karriär

17. Vad skrämde dig om natten som barn?

Döden

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?


Kommer inte ihåg..

19. Hur stor är din säng?

120cm bred

20. Har du stationär eller bärbar dator?


Bärbar

21. Sover du med eller utan kläder på dig?


Oftast med boxers på men avvikelser sker...

22. Hur många kuddar har du i sängen?


4 + 5 extrakuddar

23. Hur många landskap har du bott i?


Två. Småland och Västra Götaland

24. Vilka städer har du bott i?

Oskarshamn, Göteborg, Borås

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?

Kläder efter väder..

26. Är du social?


När jag känner för det.

27. Vilken är din favoritglass?


Oj det varierar. Men är sjukt sugen på Päronglass nu!

28. Vilken är din favoritefterrätt?

Oj, I don't do efterrätt i vanliga fall.. Men om nöden kräver så ligger min Ananaspaj med gamaldags vaniljglass hett till

29. Tycker du om kinamat?


Jo då det slinker ner det också..

30. Tycker du om kaffe?

Addict

31. Vad dricker du till frukost?

Kaffe, mjölk, juice. De varierar lite..

32. Sover du på någon särskild sida?

Ja har blivit vänster på senare dar.

33. Kan du spela poker?

Ja lite kan man väl.

34. Tycker du om att mysa/kela?

Addict (med rätt person)

35. Är du en beroendemänniska?


Haha tänkte säga nej först men jag har visst motbevisat det två gånger redan..

36. Känner du någon med samma födelsedag som din?

Nej inte än. Letar intensivt dock..

37. Vill du ha barn?

Ja då, tids nog.

38. Kan du några andra språk än svenska?


Engelska, tyska och några fraser på diverse språk. Bla Spanska, Japanska och Bosniska

39. Har du någonsin åkt ambulans?

Nej kan gärna vara utan det också..

40. Föredrar du havet eller en bassäng?


"Ta mig till havet och gör mig till kung!"

41. Vad spenderar du helst pengar på?


hmm.. har sällan så mycket pengar över.. Men gärna på ngn annan..

42. Äger du dyrbara smycken?

Förutom kronjyvelerna så ser det väl ganska tunnt ut..

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv?


Scrubs, sportnytt och The OC när den tiden begav sig.

44. Kan du rulla med tungan?

dålig på det..

45. Vem är den roligaste människan du känner?

Oj! Alla har sin egen charm.. Ingen nämnd ingen klämd. Umgås bara med en massa roliga människor!

46. Sover du med gosedjur?

nope inga djur i min säng..

47. Vad har du för ringsignal?


Radiosporten jingeln

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?

Go ask my mom

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött?

Soffan jag sitter i

50. Flirtar du mycket?

Nej det tycker jag inte.. Det överlåter jag till dom som kan och behöver..

51. Kan du byta olja på bilen?


Ja då om nöden kräver..

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?

Nepp!

53. Vilken var den senaste boken du läste?


Essential Social Psychology
av Richard j. Crisp & Rhiannon N. Turner

54. Läser du dagstidningen?

Näe bara aftonbladet.se

55. Prenumererar du på någon veckotidning?


Nepp! Vet redan allt!

56. Dansar du i bilen?

Skrev jag inte att jag var 190cm förut? Det finns inte riktigt utrymme för det då..

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast?

P4 eller P3 tror jag

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?


Anteckningar från dagens föreläsning

59. När var du i kyrkan senast?


Systers och Peters bröllopp 22 september i år

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet?

Musikläraren Örjan gav mig högsta betyg i musik. Det måste previligieras..

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält?


Några dagar på hultan 06 fick räcka gott för mig..

62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig?

Linn

Helt slut efter en skön helg

Det blev en riktig långhelg i gott sällskap av Arne. Började med hockey i mecca! Slutade med innebandy i en lite mindre glamourös hall..

Hockeyn var väl lite sådär minst sagt.. Men ganska bra drag i bilen påväg hem.. Det man inte hostade sönder i halsen sjöng (läs skrålade) man sönder.. Sedan blev det utgång i borås. Var ganska kul ute även att det inte var SÅ mycket folk.. Festade fram till 7 eller ngt tror jag..

Så fredagen blev en enda lång järnkepsdag.. Med massor av tv-spel och slapp.. Det var varmt välkommet =)

När det sedan blev lördag så traskade vi ner till Knalleland och kollade lite och sedan in en sväng till centrum och drack lite kaffe. Det var riktigt gött mos! Sedan blev det lite hockey på tv denhär gången. Men det gick ju lite bättre då iaf..
Trodde inte på utgång i lördags eftersom alla drog sig ur men i sista stund så blev det så ändå.. Inte riktigt lika kul som i torsdags. Kan vara starkt kopplat till det låga alkoholintaget på det annars alldeles för dräggiga Harrys..

I söndags så gick vi ner och tog ytterligare en kopp kaffe som var ruggigt billig. Staden var i det närsta helt död trots att klockan närmade sig 1 med jämn takt.. Följde Arne till bussen och gick sedan hemåt. Började ladda för kvällens drabbning.


Misstänkte att vi skulle bli ganska kort om folk.. Och yes det blev vi. Som vanligt var vi 1 avbytare. Förra gången jag var med var det samma visa. Då mötte vi dom som vann serien förra året. Nu mötte vi seriefavoriterna. Dom hade 16 spelare. vi hade 6. Många av dom var riktigt duktiga och 8 var tydligen ordinarie i deras A-lag. Inga goda förutsättningar för Borås Thunder inte.. men Motivation slår klass! Vi slet som djur allihop.. många av oss hade kramp med 5 min kvar.. Men vi lyckades vinna med 7-9! Satte personligt rekord genom att göra 5 mål samt att passa fram till 1. Märk väl att jag tidigare hade öknamnet "nollan" av Arne just för att jag aldrig gjorde några poäng.. På 3 matcher har jag nu gjort... hmm.. 10 mål + 3 assist. Som min hjälte Henke Larsson hade sagt "Nääe, det är helt O.K."

Nu måste jag läsa ögonen ur mig innan skolan börjar!
Tänkte bara dela med mig av 2 bilder som visar dagsläget ganska bra..

image24

Det gör ont att ligga på top.. Men som en riktig innebandykrigare så tål man det mesta..


image23

Sedan kan jag "glatt" meddela att vintern har kommit till oss.. Alltid lika välkommen..

Ha dé!

Först kom ingenting, sen kom ingenting, sen kom lusten att laga mat!

Ni känner nog alla igen känslan av att verkligen inte orka laga mat.. Att man bara kolla in i kylen och tänker "Nej uch! Jag tar en macka istället".. Så har jag kännt alldeles för länge nu... Men idag kom ett trendbrott! Jag var trött på alla grejer jag hade hemma samtidigt som jag helt plötsligt kände för att laga mat! Så jag slog båda flugorna i en smäll..

Givetvis vill jag dela med mig av mina erfarenheter men eftersom man inte kan lägga upp ett smakprov här på bloggen så får det bli bildbevis..

Det började med lite ingridienser av diverse slag..

135072-16

Vad fasen är allt? Ja det kan man undra..

Sedan måste det ju tillagas.. En fråga som i allra högsta grad är befogad vid denhär tidpunkten är VAD FASEN GÖR HAN!?

135072-17

Det kanske inte ser så jättegott ut.. Men det gör inte alla maträtter till en början..

Efter att ha lagt till ytterligare lite ingridienser så börjar det allt mer likna en färdig maträtt..

135072-18

Det tar sig sa pyrromanen...

Till detta måste man ju ha sallad.. Kunde inte bestämma mig.. så jag gjorde två..

135072-19

135072-20

I den sista tillkom Broccoli också.. men det blev för sent för publicering.. Eller ja.. orkade inte ta en bild till..

Maten avnjöts med "ett glas vitt" och i goda vänners lag..

135072-21

1. JA DET ÄR EN ADVENTSLJUSTAKE men den ger ett behagligt ljus och jag har ingen annan bra lampa att ha där...
2. JA Johan är lite VÄL lättklädd.. Men han är sådan..
3. Det som jag kanske inte riktigt har delgivit er är att jag kokade pasta till också.. Men det är väl inga konstigheter..


Sådär kan det gå till i köket när jag lagar Köttfärsås ala Karlsson 2007-11-07 (datumet just för att det var sakerna jag hade hemma just idag)
Så nu vet jag vad jag kan äta i 2v utan att det kommer ta slut.. Känns ju bra..

Imorn blir det hockey! TJOHOO!!
VIVA LA SUEDE!

Ja det var väl det.. Hä på sä!

This is a tribute!

Som rubriken säger så är det här en tribute till Arne. Jag har egentligen inte mycket att skriva men för att stilla min kära väns abstinens så skriver jag några snabba rader om vad som har hänt idag..

Dagen började VÄLDIGT tidigt! Kl 7 gick jag upp på min lediga dag.. Skulle gå på morgonpromenad med Emma och hennes kompis Alexandra idag.. Men fick tydligen ett meddelande mitt i natten som inte jag hade märkt att hon inte var fit for fight.. Så det blev ingen promenad idag.. Så istället blev det en tidig frukost med det obligatoriska kokta ägget som inte ALLS blir lika bra som vissa andra kan få till dom..

Sedan så tvättade jag alla mina smuttsiga kläder idag.. Förutom ett par strumpor som man ALLTID hittar när man har slängt in maskinen med färgad tvätt..
Var ganska skönt att få det överstökat.. Plockade i ordning lite också.. kom aldrig så långt som till dammsugningen men det finns ju en morgondag..

Fick prata lite med Linn över MSN förut! Det var himla trevligt att få prata med henne och höra att allt var bra.. Konstigt hur man kan höra en röst genom text.. Ser redan fram emot nästa gång vi skulle krocka över msn.. För det kommer ju ta alldeles för lång stund innan vi krockar i verkligheten igen.. Men när tiden har kommit ikapp oss så kommer det nog kännas bra!

Ikväll blev det fotboll! Tippade 0-0 för att det ALLTID blir det när jag ser CL (Champions Luege) på 6:an.. Bara för det så blev det målrekord! Liverpool - Besiktas 8-0 så jag ska fortsätta att tippa 0-0.. det är absolut värt att förlora 10.- för att få en fotbollsupplevelse utäver det vanliga!

Ibland kanske inte Besiktas fansen är lika glada som dom var denhär dagen..



Sådär Arne! Är du nöjd nu! Känns gött att du fööjer med oss på hockeyn på torsdag och jag lovar att jag ska visa dig mitt Borås ur en synvinkel som vi båda kommer uppskatta.. Vissa kanske mer än andra.. ;)

/Ankan

Vilken helg!

Ja det finns helger då det händer mycket! Sedan finns det sådanahär helger! Eller ok allt hände typ i fredags.. Resten av heögen har jag lagt på att vara sjuk..

Om vi då ska börja där allt började.. Så var det den eländiga fredagen som hade så många skepnader.. Den började minst sagt dystert.. Vaknade 03.30 av att klockan ringde och Linn skulle gå upp och göra sig i ordning.. Även att jag låg kvar en stund till så kändes det precis som om hon låg kvar där hos mig.. En väldigt väldigt underlig känsla.. Sedan gick vi ner och åt frukost.. Sedan bar det av mot Landvetter. Var riktigt tungt och ledsamt att säga hejdå! Tårarna sprutade inombords men jag hade lovat att inget visa för att inte göra det hela jobbigare än vad det redan var.. Så när vi slutligen sa hejdå så gjorde det ont i hela kroppen! Men vi har talat ut om allt och när den sista kramen slutligen släppte och vi gick åt varsitt håll så hade nedräkningen redan börjat.. Även att jag inte fick det..

Fick sedan skjuts hem till dörren där panikpluggandet sattes i full gång! Kaffekokaren gick varm och böckerna bläddrades heta! Det var otroligt svårt att fokusera då huvudet var någon helt annan stans! När jag satte mig i soffan här hemma så kom verkligheten ikapp mig minst sagt.. Allt man hållt inom sig kom lös och det fanns nästan inget stopp på det.. Tom min förkylning blommade ut med feber när jag satt här hemma..

Gick sen ner till skolan när den hade öppnat.. Pluggade vidare och jag var nog en av väldigt få som frös inne i skolan fullt påklädd. När jag läste så gungade texten fram och tillbaka och jag kunde verkligen inte fokusera på den..

Sedan var det ju då tenta.. Där fortsatte febern göra sig påmind och jag kunde verkligen inte hålla koncentrationen uppe. Och det var svårt att inte tänka på Linn heller.. Skrev iaf ihop ett gäng sidor så får vi se vad utloppet blir.. Har faktiskt fortfarande inte en aning om vad jag svarade på frågorna.. Jag bara skrev.. Klarar jag det så är det bra.. gör jag det inte så får jag väl göra ett nytt försök..

Fredagen hade nu redan varit händelserik.. men den var inte slut än på länge.. jag blev bara sjukare och sjukare ju längre dagen förgick. Men när jag kom hem så fick jag slänga i mig lite frukt innan det var dags för att slänga sig på bussen till Göteborg där Johan, Doktorn och Henrik väntade med bil som tog oss till Uddevalla där vi såg på Lars Winnerbäck! Träffade även på
Arne i det halvtomma vimlet. Alltid trevligt att stöta på gamla skåpshängare lite överallt i detta avlånga land..

Konserten var helt ok.. Lite sömnig ibland när amatör-publiken inte riktigt hängde med i dom nya låtarna. Men i dom gamla låtarna så blev det bra drag! Den största överraskningen var nog nästan att Stockholmskyss kom.. Arne tyckte att det var lite oväntat att Tidvis kom.. Det är en fantastisk låt så varför inte.. Det skönaste på konserten var nog berättelsen om Räven.. Undrade lite vad han puffade på innan han gick på det sista extranummret.. men ngt var det nog.. Men tusan så bra det blev!

När sedan konserten var över så var det bara att sätta sig i bilen hemåt igen. Blev några kalla (läs rumstempererade) bira på vägen hem för att hålla huvudvärken i schack.. Stannade till i mina gamla hemtrakter och åt lite burgare på BK där jag faktiskt åt min första måltid som Göteborgare.. Våran jord är inte alltid så stor..

Sedan efter det så blev det raka vägen hem till borås och somnade ganska raskt på soffan.. När jag sedan vaknade på soffan var det svårt att överväga om jag skulle lägga mig i sängen eller inte.. Känndes konstigt inombords.. Men efter att mina kuddar hade övertalat mig och min största kudde blev mitt trygga sällskap så vilade jag ut dom sista timmarna där..

Sedan har jag bara varit sjuk.. Piskade upp finnpajsaren i NHL 08 efter att han övat in det nya spelsättat och sa att han skulle piska upp mig.. Men icke! Det är skillnad på klass och klass! Sa lite kaxigt innan "Ge mig en period sedan spöar jag dig" Sagt och gjort.. Vann dom 2 första matcherna.. sedan släppte jag en så att jag skulle få komma tillbaka idag.. Och då var verkligheten tillbaka.. dvs att jag vann..

Sjukt skönt att höra att Asienresenärerna kommit fram hela och rellativt rena!

Nu ska jag ta nya tag inför den nya kursen som startar imorn..







Ha det så bra så hörs vi snart igen!

Ett snabbt argt inlägg

Blir bara ett snabbt inlägg innan jag skriver ett längre sen..

Vill bara meddela all villsna själar där ute.. ÅRETS JULKLAPP ÄR UTSEDD! Enligt vad jag nyss fick erfara så är det Absolute Kidz 22 som är årets julklapp! Så räkna med att det blir många sådana i tomtens säck i år!

JAG VILL BARA SPY!!!!