:O

Kära dagboken, jag vet inte riktigt hur jag ska utrycka mig.. Det är något farligt blått sken över hela himlen idag och något runt lyser och det blir alldeles varmt. Jag vet inte riktigt hur jag ska föra mig under förhållanden som dessa.. Om detta är jordens undergång så är det iaf ett vackert slut..



Och idag är det alla hjärtans dag också. Brukar vara en mysig dag/kväll för dom flesta.. Men liksom många andra dagar så har vi lite speciella traditioner där också! Men det kommer tas igen dubbelt upp snart!




Slutligen måste jag hissa ner min kära flagga på halv stång.. En av våran tids största bloggare har gått i blogg-tiden. Hans oförklarliga humörsvängning gjorde det igen och han är nu borta från bloggandet, för denhär gången.. Do NOT R.I.P Arne!


Några ord så här mitt i väntans tider

Hade seminarie i skolan idag. Det var ganska intressant.. För min grupp hade gjort uppgiften lite fel men vi gjorde om uppgiften lite så att läraren tyckte att det var ett genidrag istället Yeah! ;)

Sedan gick jag en sväng på stan och hade kanske den fetaste ångesten på länge! Hittade en helt okej kavaj inne i en affär som kostade 200:- och det var en sådan som jag ville ha.. Den hade kostat 1600:- (!) innan men jag kunde inte köpa den för jag inte har dom pengarna just nu! Sedan skulle jag gå och kolla på en cykel som jag har tänkt köpa i ungefär ett år nu.. Så gick jag till en affär som hade en massa begagnade skräpcyklar som såg halvt fallfärdiga ut! Tänkte att dom borde ju vara i min klass.. Den som jag kunde tänka mig att betala hela 400 för kostade 1600.. Då var det kanske 2 cm på den som inte var rostig! Alla cyklar lär ju finnas i polisregistret ändå.. Så tack men nej tack! Jag får gå ett tag till!

Imorn blir en lite hektisk dag ändå.. Måste ner till skolan en sväng sedan springa på stan igen.. sedan hem och städa och plugga innan jag ska ner och möta mor och syster på stationen. Sedan blir det väl en kväll med en massa snack och god mat innan de reser vidare mot kusten.

Och när de har åkt så är den EVIGA längtan ÄNTLIGEN slut! Känns helt overkligt men så här nära trodde jag aldrig att den dagen skulle komma! Har längtat helt sjukt mycket minst sagt! Skulle kunna skriva en hel uppsaats om det men det känns inte som det behövs för det viktigaste är att det snart är över!

Appropå ingenting så kom jag och tänka på två saker idag..

1. När någon går bakom en när man sitter vid ett bord, varför försöker man flytta ännu längre in? De sista milimetrarna är ju liksom inte så avgörande vad det gäller ifall personen kommer komma förbi eller inte..
Trolig anledning: Man vill försöka visa sig trevlig och villig att offra sin egen komfort för att den andra ska komma förbi så smidigt som möjligt..

2. Och det är ngt som faktiskt som jag har stört mig på ganska länge.. Folk som småspringer! Alltså visst har man bråttom någonstans så kanske man kan tjäna några sek på att småspringa (eftersom dom som gör det bara småspringer i MAX 20 meter). Men själva grejen är att dom springer inte snabbare än vad dom går! Vad är meningen då liksom!?
Trolig anledning: Dom får sig att känna sig bättre eftersom de skyndade sig så mycket dom kunde för dom "sprang" ju faktiskt en bit tom!

Ja det var väl det som jag hade att avvara för ikväll!
Sköt om er!

Rock around the clock!