En fredag va?

Idag har det inte hänt mycket! Jag skulle ta tag i min hemtenta idag, jag skulle in till stan och eventuellt klippa mig idag.. Jag gick in till stan och klippte mig.. det andra har jag inte börjat med än.. Fan jag är verkligen världens kassaste människa! Hade jag kunnat hade jag slagit mig själv så jäkla hårt så att jag skulle skärpa mig och ta tag i skiten bara.. Men inget funkar längre. Allt är bara borta.. helt borta!

I am the wildnes locked in a kage
I am a growing force you keped i place
I am a tree reaching for the sun, pleace don't hold me down
Pleace don't hold me down

I am a roling wave without the motion
A glass of wather longing for the ocean
I am an asfaltflower breaking free
But you keep stoping me
Release me!
Release me!

I am the rain that coming down on you
That you shielded yourselves away from with a roof
I am the fire burning d esperetly, but you controlling me
Release me!
Release me!


Exakt såhär känns det! Mitt inre är en sådan pain in the ass så det finns inte! Fuck you!

Dags att börja hinka kaffe.. this is going to be a tough one!

Ciao!

Jag borde inte vara här..

Jag har ju massor att göra.. men nej det ska inte vara så enkelt så att man sätter sig med det..

Dom där ständigt återkommande gråa dagarna blir bara fler och fler. Och vad kanske värre är så blir de bara mörkare och mörkare. Ibland undrar jag vad jag egentligen styr med. Jag ser liksom inte meningen, jag förstår inte, va fan gör jag här när andra hade gjort det så mycket bättre? När ska jag vakna ur det här?

Fy det känns inte det minsta bra det här ju.. Det som skulle vara så positivt ser jag inte skymten av, den vägen ska vandras ville jag ju inte gå ensam, men nu står jag här vilsen och ensam och vet inte vart jag ska ta vägen.. Jag visste precis förut men jag är inte mig själv längre, tror jag.

And now a million years has gone.
Man has his will fulfilled, smiles are the usual scene,
in this world of perfection.
Don't try to kill the code of how to live
your life, we got it all made up.
Smile when words are said,
don't speak when signs are given.
Sit where we want you to, this is the new world order.
When you're wrong, you know you're right.

Håll ytan stark och välpolerad så kommer allt lösa sig! (visst)

Du vet att jag tänker på dig även om du kanske inte vill eller bryr dig..

Adjö!

Några snabba ord

Idag har det varit ännu några fler timmar med tentaplugg. Så nu är jag på gång känner jag! En härlig känsla. Men det är givetvis massor kvar och man ska inte ropa hej förrän man kommer över ån för det är inte över förrän den feta damen sjunger. Så det blir säkert lite lagom panik mot slutet men det får jag ta då.

Idag gjorde jag verkligen en sådan allt-i-allo lösning så det slog geniblixtrar om den! Det hela började med att det skumma vädret spelade mig några spratt idag också. Men sedan när vädret blev bra med klarblå himmel i en timme eller så, så passade jag på att vädra lite. Eftersom någon granne har en enorm kärlek till lök i maten och delar gärna med sig av lökdoften. Men iden har bara börjat. När fönstret står på vid gavel så gassar solen på min säng. Då förflyttar jag mitt intensiva pluggande till min sköna säng med solen gassande rakt på min likbleka kropp! Helt UNDERBART! Lösningen blev alltså att jag vädrade, solade, slappade och pluggade på en och samma gång! Helt sjukt nöjd blev jag =) (jaja det kanske inte låter så galet intressant men här i borås lyser solen kanske 6-7 timmar om året så då är jag galet nöjd att jag lyckades utnyttja en timma och dessutom inte på en hård parkbänk utan i min underbara säng och samtidigt inte missa någon studietid)

I could be brown
I could be blou
I could be violet like sky
I could be hurtful
I could be purpel
I could be anything you like

Gotta be green
Gotta be mean
Gotta be everything more
Why dont you like me?

Tänkte på en sak förut, när man är ensam hemma, är det någon som ler då? För jag ler nämligen aldrig när jag är ensam..

En lång inledning på något långt

Nej jag lovar bloggen ska inte bli så lång.. Det är veckan framför mig som kommer vara lång. Inte en människa är hemma här i borås och kommer inte vara det på hela veckan om jag har förstått det hela rätt. Så veckan kommer väl bli sådär lagom underhållande. Men det får framtiden utvisa.

Om man ska gå igenom helgen lite snabbt då.. Fredagen tillbringades med klassfest i göteborg. Blev en trevlig fest lite sent för min smak kanske.. med tanke på att jag hade vridit dygnet till den kanske lite mer normala sidan av dygnet.. Så lördagen blev jäkligt lugn.. Kom hem till borås vid 5 snåret var vaken till 7. Sedan sov jag till 10 innan jag var vaken till halv 12 sedan var det sovdags resten av natten.. Det var jäkligt skönt faktiskt! Så idag var man back on track!

Har fått lite gjort på hemtentan idag iaf.. Iofs med betoning på lite. Men ettan är under kontroll. Så den gör jag klart inatt och imorn. Uch hemtentor är inge kul alltså! Blev faktiskt lite le idag när jag läste att vi kommer vara lediga som fan i början av nästa kurs.. "Vilken jäkla freakshow han är!" tänker ni säkert nu.. Men man måste i princip vara här enbart för att lämna in hemtentan och gå på en introduktion i företagsekonomi. Det är det enda jag har i skolan nu fram till 10 april!!! Kunde dom inte för en gångs skull tillåta att man mailade in tentan eller att man kunde lita på posten att den skulle komma fram i tid.. Då hade man liksom kunnat vara hemma från förra onsdagen tills 10 april. Men vad skulle jag göra där? Vad ska jag göra här? Uch fan jag hatar all dötid! Jag tror inte jag mår bra av det. För jag vet att tid gör att jag tänker och det brukar aldrig vara bra.. Nu har jag väl iofs hemtentan att bry mig om..

Nej nu ska vi lysa upp den här skabbiga bloggen lite.. HV förståss! De vann den avgörande och så nervösa sjunde matchen mot Brynäs. Hjärtat var väl uppe i 300 knyck från första nedsläpp.. sedan så ökade det allt eftersom.. sedan gick det tillbaka till 350 knyck innan det verkligen rusade i ljusets hastighet.. Och det var otroligt länge sedan jag var så nöjd med att HV förlorar en tekning i egen zon. Men när de förlorar den så mycket så att pucken flyger ur zonen så är man otroligt nöjd. Nu väntar Modo i semifinalen. Kan bli en hård batalj det också.. Men jag tror att när hv maskinen väl kommer igång på alla cylindrar så tror jag att det blir 4-2 i matcher till HV.. Sedan möter de Färjestad i finalen då HV tar revanch för förra året! Hoppas på det iaf!

"You used to hand me candies
As sweet as they could be.. I know
Still I am a rich man
With what you say"

Liquido håller än..

Det blev visst en del.. sorry..

Tack och hej!

Långhelg i Åskesämn

Ja i tisdags fyllde man år. Blev en lugn dag med massor av feber.. Blev dock lite mer nice med först hockey sedan champions luege.. men båda matcherna gick ju åt helvete.. så det var surt det också.

Blev att åka hem till mor och far på onsdagen sen för att kurrera mig lite. Sedan kunde det kanske vara trevligt att hälsa på där hemma en sväng. Var som vanligt stressigt som bara den innan jag kom iväg. Det märktes när jag kom hem nu.. såg ju inte så vackert ut kanske.. =) Men det var snabbt gjort. Jobbar lite bättre när man är friskare. Var helt slut som artist när jag åkte härifrån men nu börjar jag känna igen mig själv lite bättre. Allt som behövs för att bli frisk är tydligen att bli lite ompysslad och slippa alla tråkiga vardagssysslor för några dagar. Testa det så mår ni kalas igen!

Nu i veckan blir det nog lite lugnt med viss reservation för ändring. Ska förmodligen på afterwork med jobbet i göteborg på onsdag. Sedan ska vi väl ut med klassen i götet på fredag. Sedan ska jag sätta igång med tentan som kommer ut på onsdag.. så helt lugnt blir det förmodligen inte.

Skönt att HV kvitterade nu ikväll också! sedan så hoppas jag på en seger hemma på onsdag också.. Sedan har Brynäs ALL press på sig att vinna hemma och då tror jag inte att den frenetiskt tuggummituggande 50åringen sjödin pallar mer.. tror att käkarna hoppar ur led så att han blir ÄNNU mer lik en gädda..  Eller möjigen en torsk. Han är inte så fager iaf.

Åter lite till helgen hemma.. Ute var det katastrofalt dåligt! Verkligen hur tråkigt som helst! det var trevligt på våran lilla minimala förfest men shit va trist det var ute! Hade jag inte vunnit tillbaka inträdespengarna på black jacken hade jag blivit riktigt upprörd! Var en befrielse när klockan äntligen slog 2 så att man kunde gå hem! Suck! Det var förmodligen den tråkigaste kvällen ute på oerhört länge! Har en känsla av att Åskesämn har mer att erbjuda. Hoppas på bättring till nästa gång! Annars får det vara alltså!

Inget Scrubs på tv ikväll.. vilken besvikelse! Så det blir väl att sova snart så att man är redo för en ny hård dag i skolans underbara värld!

And you said: I think I know how you're feeling
And I replied: I don't think so at all
And then we wouldn't be here
A reuniting cup of coffee, trying to recall

I know God
What have we done to each other and tell me, dear
Where did we go wrong?
And did we grow apart
Or did we just not grow together?
Living our dreams


Tack för mig!

Ytterligare en lugn helg

Ja denna helg har varit nästan precis som den förra så det är väl inte mycket att nämna om den.. Blir lite konfunderad på folk bara.. Whats up liksom!? Det finns nog få saker som är vanskligare än människor och deras sätt att vara mot andra människor. Det som är så smidigt för en person kanske inte är så jäkla smidigt för andra personer.. Sedan om det är någon som bryr sig eller om de kanske bara inte vet om det är ju upp till var och en..

Det om det..

Kul med vasaloppet idag.. helt ok med match idag. har varit febrig hela dagen så man var kanske inte helt tipptopp.. Vi vann iaf och det blev åtminstonde 1p tyvärr en 2 minutare också.. Men jaja.. vi spelade ju 2-0 när jag var utvisad.. Det kanske är lite talande.. =)

Här kommer mina lovade bilder på mitt och min systers lilla lampprojekt. Tack så mycket åter igen för hjälpen!

Lampprojekt dubbel

Inte så jättebra bildkvallitet eftersom den är tagen med mobilkamera i mörker.. Får ta och visa upp bilder tagna av en riktig kamera istället sen när jag äger en =)

"I want to be a part
I look for love in a hollow heart
I want to be a part of something

happy people never fantasize
happy people never fantasize
my life is a compromise

I don't need to be
with people who don't care about me"


Nu ska jag tycka synd om mig och fortsätta med att ha feber och galet ont i halsen!
/Konstaterande av ras