Måndag i början av veckan

Ja då var det måndag då. Har förgyllt dagen med att läsa uppsats till morondagens oponering. Otroligt segt. Just i detta nu så sitter jag och grejar det sista med rekryteringen till McDonalds till sommaren. Tror att de kommer få en ganska bra sommar ändå. De som får jobben där kommer säkert trivas och om dom inte gör det så är det för en gång skull inte mitt fel iaf =)

Letar ferbrilt efter diverse jobb just nu. Sommarjobb för sommaren, heltidsjobb för resten av året. Kammar doch noll precis överallt. Man slits mellan hopp och förtvivlan hela tiden. Men hoppas på någon bättring snart iaf. I absoluta nödfall så får man väl fortsätta att studera ett tag till. Men då kommer frågan om man ska bygga på sin psykologi till Master eller om man ska bygga på sin ekonomi till kandidat. Hmm mcket att grubbla på.

Ikväll är det hockey igen. Dags att må lite dåligt igen då med andra ord. Men hoppas på en rock solid insatts på hemmais av HV så att man för matchserien och sedan kan sno en match i scandinavium.

Slut på rast och vila! Åter till arbete!
Over and out
/Karlsson

Känns bättre nu..

HV71 har precis gjort 3-0 och det känns lite lättare just nu.. Men det är 9 min kvar ungefär..

Monstret har vaknat!

ÄNDA IN I KAKLET NU HV!!!!

Sitter som på nålar..

Om ni undrar hur jag känner just nu så är det verkligen så.. HV71 spelar sista avgörande kvartsfinalen mot timrå.. Jag har inte kanalerna som gäller för tv-sändningen. Litar inte riktigt på att köpa hem dom till datorn heller och 139:- är mycket för en kass kvalitet..
Så nu sitter jag i full match klädsel (Matchtröja + Halsduk) framför SR livesändning direkt från kinnarps arena. Till min hjälp har jag "Live-streaming" från min bror som har webkameran riktad mot tvn.

Nu bryter jag nästan ihop...

Hv leder med 1-0 och får nu pp för Too many players on the ice.. RUTIN challe!!
1-0 gjorde iaf Tedenby som är på väg att få sitt riktiga genombrott i elitserien (igen).

KOMIGEN NU HV!!!!

Hej igen vänner

Hej,
Märkte att det var sådär två evigheter sedan jag skrev ngt här så kanske får ta och göra något åt saken nu då.
En anledning till att bloggandet kommit lite i bakvattnet är att jag har jobbat på som ett djur med våran C-uppsats i psykologi som verkligen blev ett never-ending-story projekt. Får se hur mycket vi måste göra om innan vi blir slutligen klara. Har opponering på den om 8 dagar. Så nu borde jag komma igång ordentligt med inläsningen både på våran uppsats och den som vi ska oponera på.

Utöver det så har det väl hänt en hel del sedan senast antar jag men jag orkar inte gå in på allt så därför kommer jag rikta den här bloggen till nutid och framtid! Enklast så. Kan bara säga att jag haft en riktigt trevlig helg hemma hos mor och far i helgen med alla syskon samlada och dom flesta respektive. Så det var en riktigt trevlig helg med fullt drag som vanligt!

Sporten kan man ju inte bara glöma av.. Kvartsfinal 7/7 ikväll mellan HV71 och Timrå. Spännande värre. Hoppas på en betydligt mer skärpt inledning än senast och att inte backarna ska hamna i lika stort fokus som de brukar göra. För är det någonstans som HV har sina bekymmer så är det på backsidan. Men jag tror på 4-2 till HV och en förhoppning av att de ska vakna, vilket de inte gjort sedan de vann guld förra året.

Är det förresten någon som har lite extra heltidsjobb inom HR i Varbergstrakten samt en lägenhet i Varberg över så kan dom gärna höra av sig!

Har gjort klart alla intervjuerna på McDonalds i Oskarshamn nu iaf. Nu är det bara den sista genomgången av alla kandidaterna kvar innan jag kan anställa de sista och därmed slutföra mitt första jobb som Rekryteringskonsult!

Nu ska jag dyka ner i mina studier igen. Hoppas att det inte tar riktigt lika lång tid till nästa inlägg..

Ha det bra så länge!