Måndag i början av veckan

Ja då var det måndag då. Har förgyllt dagen med att läsa uppsats till morondagens oponering. Otroligt segt. Just i detta nu så sitter jag och grejar det sista med rekryteringen till McDonalds till sommaren. Tror att de kommer få en ganska bra sommar ändå. De som får jobben där kommer säkert trivas och om dom inte gör det så är det för en gång skull inte mitt fel iaf =)

Letar ferbrilt efter diverse jobb just nu. Sommarjobb för sommaren, heltidsjobb för resten av året. Kammar doch noll precis överallt. Man slits mellan hopp och förtvivlan hela tiden. Men hoppas på någon bättring snart iaf. I absoluta nödfall så får man väl fortsätta att studera ett tag till. Men då kommer frågan om man ska bygga på sin psykologi till Master eller om man ska bygga på sin ekonomi till kandidat. Hmm mcket att grubbla på.

Ikväll är det hockey igen. Dags att må lite dåligt igen då med andra ord. Men hoppas på en rock solid insatts på hemmais av HV så att man för matchserien och sedan kan sno en match i scandinavium.

Slut på rast och vila! Åter till arbete!
Over and out
/Karlsson

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback