Nedräkningen börjar ta fart!

Nu är det bara en vecka kvar till dess att man sitter på arlanda och väntar på att flyget ska lyfta och förhoppningsvis landa =) Min mor var väl sådär nöjd när jag berättade om att ett plan störtade i Orlando här om dagen.. Men jag ser det som att våra odds förbättras =)
Nu har allt småpill så sakteliga satt igång.. Och tankarna på det som ska med.. Men jag vägrar packa innan tisdag!

Sedan min sista skrivelse så har det kanske inte hänt så jättemycket.. Var väl lördagen som var lite händelserik.. Det började ju med en liten mini fotbollscup. Den blev verkligen mini också.. Eftersom vi förlorade matchen på straffar och därför inte fick spela finalen :/ Men innan dess hann jag spela 10 min iaf. Gick in på min nya fasta position(?) Forward. Och som den livsfarliga spjutspettsen som jag är så räckte det med en bollkontakt för att göra mål. Får väl passa på att tacka för ett fint inlägg dock.. Men det tog knappt en minut på planen för att göra mål. Det behövs inga konstigheter i dagens fotboll =) men tyvärr räckte ju inte det ledningsmålet. Och straffarna blev vårat fall.. =(

Sedan på kvällen vankades det kalas i Kalmar. Det var trevligt att komma ner till Syster och Peter och att träffa dom. Inte riktigt samma klimat som det var förra året men ändå trevligt. Lite tradigt att vara vuxen och köra båda svängarna bara.. Men det får väl gå. Nästa gång gråter jag väl inte blod ifall någon annan kan ta en för laget..

Nu har jag lite långledigt från jobbet igen.. (två dagar) en dag kvar. Sedan börjar en riktig kalashelg! Börjar med jobb i Västervik på fredag från 10.15 - 03.30 sedan ska man hem därifrån.. Sen ska jag jobba stängning både lördag och söndag! Snacka om fest allts!

men men det är ju snart semester! Så då kan man ju slappa desto mer!

Dagens klipp blir från vår vän Lars

Singing in the rain

Tror inte att jag behöver berätta om hur vädret är.. Det är som det är helt enkelt.

Vad styr jag med på dagarna nu då? Tja det är det gamla vanliga på sommrarna.. Som sammanfattas bäst med 4 ord. Bad, Sol, Glass, Fest!... EEEller inte.. De ord som gäller under mitt sommarlov är Äta, jobba, sova, dö. Festligt värre! Ibland hinner man träna lite mellan varven men det blir som vanligt alldeles för sällan. Och alla är så galet upptagna med sitt navelludd hela tiden så det är inte så lätt att hitta på något med folk heller..

Det är snart dags för avfärd till Amerikat! Stian har skurats och locket har lagts på brunnen så nu är det snart bara att ta sig dit.. Det som verkligen är världens största problem för en viss Ankmamma! Han hade ju garanterat inte fått köra ändå eftersom han somnar vid ratten med jämna mellanrum! Men nu blir det buss upp och det är ju absolut inga problem eller konstigheter med det. Bara lite väntetid men vafasen slå ihjäl 10 timmar är väl inte hela världen.. Kanske om man måste ha allt inrutat och korrekt hela vägen från väskpackning till uppackning efter hemkomsten. Men men det är inte mun huvudvärk!

Imorn blir det minicup i fotboll. Tunapokalen för något år i rad. Eller missade förra året kom jag precis på. Då var man ju nere och hade det gött i Bosnien. Var lite skönare där än vad det är här.. men men man får göra det bästa av saken helt enkelt. Annat kan man inte göra. Och som ni alla vet så är det finaste som finns att passa in i ledet.. Så det gör vi tills vidare!

Bjuder på ett alternativt synsätt på vädret som kanske kan pigga upp lite..


Das war alles für heute! Auf wieder sehen!