LHC är inte bittra

Blir bara ett kort snabbt inlägg idag.. Skummade precis igenom referatet från genrepet mellan LHC och HV71. inte helt oväntat gick HV segrande ur striden.

Jag tyckte mig kunna genomskåda en viss bitterhet hos LHC dock.. Med citat som "Trots en spelstil som för tankarna till en gödselspridare räddar Stefan Liv ett och annat skott ibland." och "Gurgel mellan Lance Ward och Kim Staal. Bara Staal straffades dock."  så tycker jag mig kunna se ett visst missnöje ;) Några kommentarer Arne?

Får bli en mer utförlig blogg inom kort.. Snart dar ju tentaveckan igång och allt vad det innebär.. Nu ska jag sova för att orka med morgondagens arbete! Hörs gott folk!

Auf wieder sehen!

Antagande av utmaning

Jag antar här med min kära systers utmaning att beskriva 8 dagliga vanor som jag har för mig.. (Låter lite som Special K reklamen. Men men jag är inte svår vad det gäller diverse listor.)

1. Jag är förprogramerad att alltid tänka "9 minuter till" (typ 5ggr/morgon) Dålig vana!

2. Jag duschar varje morgon. Bra vana

3. Jag dricker en kopp kaffe varje morgon. Bra vana (eller?)

4. Jag äter inte frukost särskillt ofta. Dålig vana

5. Jag promenerar varje gång jag ska till och från skolan samt träningar. Bra vana

6. Jag har en vana att låta saker vänta till imorgon. DÅLIG VANA

7. Jag försöker äta så nyttig mat jag har råd med. Bra vana

8. Jag går och lägger mig alldeles för sent varje kväll. Dålig vana

Känner du dig manad så ta denna utmaning du också!

Liten rapportering av nuläget..

Ja nu var det ju ett tag sedan man skrev igen då.. måste kanske skärpa mig med det här känns det som.. så jag får väl ta och göra det helt enkelt. Men nu så har jag fixat datorn och allt också så nu kan jag inte ens skylla på det längre..

Sedan jag skrev förra gången så har premiären på innebandysäsongen startat.. Eller nja kanske inte säsongen men första träningsmatchen är avklarad iaf.. Det var i söndags och matchen var mot Varla i Kungsbacka. Har nu äntligen fått reda på vad våran förening heter.. Håll i er.. Vi heter Borås Thunder! Haha vi är kalascoola! Efter en träning fick jag gå in i a-laget och spela match.. Ok det kanske var för att många folk var borta.. Men det var kul ändå.. så länge det varade vill säga.. Och Nej Arne det var INTE "nollan" som var i farten. blev dock en tvåa som spräckte protokollet för att bollen träffade handen.. Lite surt..

Men det blev ännu surare i början eller mitten av tredje perioden eller vad det nu var.. Då hade jag klarat av matchen rellativt bra. (har ett slitet ledband i högerknät som inte är läkt än) Men då fick jag en knätackling rakt över mitt skadade knä.. Det var inte riktigt grönt enligt mig! Men visst det är väl bara att gilla läget. Det blev ju inte en sekund efter det och jag vet inte när jag kan spela igen. Idag kan jag gå i trappor utan att dö iaf. Så jag får se när jag kan ta nästa löpsteg.. Tråkigt att det blev såhär nu när jag kände mig sugen och på gång!

Men men nog om det! Pskologin har satt igång ordentligt nu. Idag snackade vi om Stress/Hälsa. Ett ämne som jag ska skriva ett arbete om. Funderar på att göra en jämförelse med skolans roll i ungdomarnas växande psykiska ohälsa. Alltså är det bara samhället som har förändrats och skapat hårdare krav på ungdomarna? Eller har skolan något i görningen? Det ska jag försöka nysta lite i..


Har ÄNTLIGEN hittat en underbar videoversion av låten som rullar konstant nu när hösten kommer allt närmare och när löven snart så sakteliga börjar gå mot gul,orange,röd. Dom få dagarna är så vackra! Lika vackra som denhär låten ungefär..